SD02007 Kualitas Tinggi 20x20x7mm axail Fan 12V 5V 2007 Mini Cooling Fan 12v dc brushless pendingin kipas ventilasi portabel

Pedaran pondok:

DC FAN
No Modél: SD02007
UKURAN: 20x20x7mm
Tegangan: 5 V 12V 24V
Sistem bantalan: bantalan bedil & bantalan bola ganda
Beurat: 5g
Kisaran Kecepatan: ± 10%
Impedansi dijagaan


Detil Produk

Tanda Produk

Catetan:

1. Spésifikasi Subjék Pikeun Robah Tanpa Perhatosan.

2. Desain sareng Nyayogikeun produk numutkeun kabutuhan pelanggan.

product-img2-xianging2.jpg

★ Bahan

Pigura: Thermoplastic PBT UL94V-0

Impeller: Thermoplastic PBT UL94V-0

★ Leadwire:

Jenis UL

KAWIN MERAH Positip (+)

Hideung Kawat Negatif (-)

★ Suhu Operasi: -20 ℃ ~ 85 ℃ (Kalembaban Biasa)

★ StorageTemperature: -30 ℃ ~ 85 ℃ (Asor Biasa)

Waktos hirup: Dina suhu lingkungan 25 25 sareng kalembaban 65%

Bantalan Lengan: 30,0000 Jam

Bantalan bedil: 40,0000 Jam

Bantalan Bola: 50,0000 Jam

Bantalan Dinamis Cairan: 100.000 Jam

★ panyalindungan Polaritas: Sambungan tibalik dina tegangan anu dipeunteun moal ngakibatkeun karusakan

★ Kamampuhan Suplai:

10000000 Potongan / potongan per Bulan

★ Rincian bungkusan

Pakét industri

Kotak kado

★ Istilah perdagangan:

1. pangiriman: FOB Shenzhen.

2. Pamayaran: T / T, Western Union atanapi Paypal.

3. waktos kalungguhan: 15-30 dinten tunduk kana kuantitas urutan.

4. Sampel waktos nuju: 3-7 dinten.

Dina bentuk gesekan, Anggo bantalan leungeun baju gesekan geseran, dina Dua bantalan bola, janten gesekan langkung luhur Pelumasan sareng panurun sered dianggo dina panangan baju.
Leutik, sareng teu aya masalah kabocoran minyak.

Kaunggulan: low noise, tapi jangka panjang panggunaan kusabab Kauntungannana bantalan bola ganda nyaéta umur panjang na, Anu nyababkeun segel minyak, minyak pelincir laun nguap, Cocog sareng kipas kalayan kecepatan anu langkung saé, karugianana nyaéta Kedah muka segel minyak sareng ngeusian bahan bakar Fengze kapasitas bantalan. Sorana rada tarik. Gampang dipakena. Kahirupan langkung handap tina bantalan bola.

★ Aplikasi

Urang produk nyaéta lega lumaku dina sagala rupa jinis lapangan, sapertos Computer Case, Electric Welder , Humidifier / Air Purifier, Home Appliance, produk komunikasi, Alat Éléktronik, Equipment Office, System Vehichle, Medical cosmetic Equipment, Home Theatre Equipment, LED lights Equipment, UPS Power System, bidet calakan, industri Pendingin sareng sistem ventilasi, IT sareng alat-alat telekomunikasi, 3D Printer jsb… ..

★ Kami tiasa pangaruh kiriman ku FEDEX, DHL, TOLL, ARAMEX, TNT, POST sareng EMS. Bungkusna aman pisan sareng kuat. Punten wartosan kami upami anjeun ngagaduhan kabutuhan khusus. 

FAQ produk

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A1: Leres, kami pabrik kipas pendingin profesional.

Q2: Naon kipas DC sareng kipas AC?

A2: kipas DC mangrupikeun kakuatan ku tegangan DC, sok 5V, 12V, 24V, 48V, 60V sareng 72V.

Kipas AC mangrupikeun kakuatan ku tegangan AC, sok nyaéta 110V, 220V sareng 380V.

Q3: Kumaha carana milih kipas DC?

A3: Sampel

ukuran 12025 120x120x25mm
Voltaseu 12V
ayeuna 0,24A
kagancangan 2200RPM
tiupan hawa 87.77CFM
ribut 35.48dBA
tipe bantalan bantalan bal ganda
panyambungna 4 pin molex 2564
kabel 4 kawat kalayan panjangna 300mm
fungsi FG / RD / PWM / Soft Start ……

Q4: Naon anu kuring tiasa laksanakeun upami kuring henteu mendakan modél kipas anu cocog dina daptar kipas?

Mangga wartosan kami pikeun kipas khusus.

*** Upami anjeun hoyong kinerja tinggi anu sanés atanapi perbaikan sanésna, mangga ngahubungan kuring pikeun langkung jelasna, hatur nuhun.

*** Kanggo Kipas Pendingin Husus, sapertos: moistureproof, waterprrof, turbocharger, start lemes, tiasa dibalikkeun, kontrol suhu, kontrol kecepatan PWM, alarm RD sareng sinyal FG dll. mangga kontak kuring bebas, hatur nuhun.

 

Prinsip operasi kipas DC:

Numutkeun kana aturan tangan kanan Ampere, upami konduktor ngalirkeun arus, Zhou Huang bakal ngahasilkeun médan magnét. Upami konduktor disimpen dina médan magnét anu sanés, éta bakal katarik.

Maksakeun atanapi ngusir, nyababkeun objék ngalih. Di jero agul kipas tina kipas DC, magnet karét anu dieusi ku magnetisme dipasang. Dikurilingan ku lambaran waja silikon, Bagian batangna luka ku dua sét gulungan, sareng elemen sénsor Aula dipaké salaku alat deteksi anu sinkron pikeun ngendalikeun sirkuit grup, anu ngajantenkeun poros gulungan.

Dua sét coil tiasa dianggo dina gilirannana. Lambaran waja silikon ngahasilkeun tihang magnét anu béda. Tiang magnét ieu sareng magnet karét ngahasilkeun gaya anu nolak.

Nalika kakuatan réprési langkung ageung tibatan statik.

Kalayan gesekan, agul kipas muter sacara alami. Kusabab elemen sensor Aula nyayogikeun sinyal singkronisasi, agul kipas tiasa teras-terasan dioperasikeun, sapertos operasina.

Arah tiasa ditangtoskeun numutkeun aturan tangan katuhu Fleming.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami