SA22580-1 230V AC Penggemar Ventilasi Industri Teu Kawasa 225x225x80mm 65W 225MM 8 INCH

Pedaran pondok:

★ Spesifikasi Umum
AC FAN
SA22580-1
UKURAN: 225x225x80mm
Tegangan: 110V 220V
Sistem bantalan: Dual Ball
Beurat: 2750g
Kisaran Kecepatan: ± 10%
Impedansi dijagaan


Detil Produk

Tanda Produk

Catetan: 1. Spésifikasi Subjék Pikeun Robah Tanpa Perhatosan.

2. Desain sareng Nyayogikeun produk numutkeun kabutuhan pelanggan

SA22580-1

★ Bahan
Pigura: Thermoplastic PBT UL94V-0
Impeller: Thermoplastic PBT UL94V-0
★ Leadwire: Jenis UL
KAWIN MERAH Positip (+)
Hideung Kawat Negatif (-)
★ Suhu Operasi: -20 ℃ ~ 85 ℃ (Kalembaban Biasa)
★ StorageTemperature: -30 ℃ ~ 85 ℃ (Asor Biasa)
Waktos hirup: Dina suhu lingkungan 25 25 sareng kalembaban 65%
Bantalan Lengan: 30,0000 Jam
Bantalan bedil: 40,0000 Jam
Bantalan Bola: 50,0000 Jam
Bantalan Dinamis Cairan: 100.000 Jam
★ panyalindungan Polaritas: Sambungan tibalik dina tegangan anu dipeunteun moal ngakibatkeun karusakan
★ Kamampuhan Suplai:
10000000 Potongan / potongan per Bulan
★ Rincian bungkusan
Pakét industri
Kotak kado
★ Istilah perdagangan:
1. pangiriman: FOB Shenzhen.
2. Pamayaran: T / T, Western Union atanapi Paypal.
3. waktos kalungguhan: 15-30 dinten tunduk kana kuantitas urutan.
4. Sampel waktos nuju: 3-7 dinten.

★ Aplikasi

Urang produk nyaéta lega lumaku dina sagala rupa jinis lapangan, sapertos Computer Case, Electric Welder , Humidifier / Air Purifier, Home Appliance, produk komunikasi, Alat Éléktronik, Equipment Office, System Vehichle, Medical cosmetic Equipment, Home Theatre Equipment, LED lights Equipment, UPS Power System, bidet calakan, industri Pendingin sareng sistem ventilasi, IT sareng alat-alat telekomunikasi, 3D Printer jsb… ..

★ Kami tiasa pangaruh kiriman ku FEDEX, DHL, TOLL, ARAMEX, TNT, POST sareng EMS. Bungkusna aman pisan sareng kuat. Punten wartosan kami upami anjeun ngagaduhan kabutuhan khusus.

FAQ produk

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A1: Leres, kami pabrik kipas pendingin profesional.

Q2: Naon kipas DC sareng kipas AC?
A2: kipas DC mangrupikeun kakuatan ku tegangan DC, sok 5V, 12V, 24V, 48V, 60V sareng 72V.
Kipas AC mangrupikeun kakuatan ku tegangan AC, sok nyaéta 110V, 220V sareng 380V.

Q3: Kumaha carana milih kipas DC?
A3: Sampel

ukuran 12025 120x120x25mm
Voltaseu 12V
ayeuna 0,24A
kagancangan 2200RPM
tiupan hawa 87.77CFM
ribut 35.48dBA
tipe bantalan bantalan bal ganda
panyambungna 4 pin molex 2564
kabel 4 kawat kalayan panjangna 300mm
fungsi FG / RD / PWM / Soft Start ……

 Q4: Naon anu kuring tiasa laksanakeun upami kuring henteu mendakan modél kipas anu cocog dina daptar kipas?
Mangga wartosan kami pikeun kipas khusus.
*** Upami anjeun hoyong kinerja tinggi anu sanés atanapi perbaikan sanésna, mangga ngahubungan kuring pikeun langkung jelasna, hatur nuhun.
*** Kanggo Kipas Cooling Khusus, sapertos: moistureproof, waterprrof, turbocharger, start lemes, tiasa dibalikkeun, kontrol suhu, kontrol kecepatan PWM, alarm RD sareng sinyal FG dll, mangga hubungi kuring sacara bébas, hatur nuhun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami