Beda antara kipas AC sareng kipas DC

1. Prinsip kerja:

Prinsip kerja kipas pendingin DC: ngalangkungan voltase DC sareng induksi éléktromagnétik, énergi listrik dirobih janten mesin pikeun ngajalankeun rotasi sabeulah éta. Coil sareng IC teras-terasan dialihkeun, sareng cincin magnét induksi nyetir rotasi sabeulah.

Prinsip kerja kipas AC: Éta disetir ku sumber kakuatan AC, sareng voltase bakal silih ganti antara positip sareng négatip. Éta henteu ngandelkeun kontrol sirkuit pikeun ngahasilkeun médan magnét. Frékuénsi catu daya dibereskeun, sareng parobihan anu ngaganti tina kutub magnét anu dihasilkeun ku lambaran waja silikon ditangtukeun ku frekuensi catu daya. Beuki luhur frékuénsi, langkung gancang médan magnét pindah, sareng langkung gancang laju rotasi dina tiori. Nanging, frékuénsi na kedah henteu gancang teuing, gancang teuing bakal nyababkeun kasusah dina ngamimitian.

2. Struktur struktur:

Rotor kipas pendingin DC kalebet agul kipas tina kipas pendingin DC, anu mangrupikeun sumber aliran hawa, sumbu kipas, sareng dianggo pikeun ngadukung rotasi wilah kipas anu saimbang, cincin magnetik rotor, magnet permanen, sareng ngamajukeun tombol speed switching tingkat magnét, pigura cincin magnét, Cincin magnét maneuh. Salaku tambahan, éta ogé kalebet sumber pangrojong. Ngaliwatan bagian-bagian ieu, bagian sadayana sareng bagian motor dibenerkeun pikeun rotasi tuberkulosis. Arah rotasi dihasilkeun, sareng laju rotasi aktif sareng ageung penting pisan. Kacepetan ngatur kinerja na saé, sareng kontrolna saderhana.

Struktur internal kipas AC (fase tunggal) diwangun ku dua gulungan gulungan, hiji mangrupikeun awal lilitan, dua gulungan ieu saling sambung, janten ngabentuk tilu poin, titik séri nyaéta tungtung umum, sareng tungtung lilitan mimiti nyaéta operasi tungtung mimiti Tungtung gulung nyaéta tungtung jalan. Salaku tambahan, peryogi kapasitor ngamimitian. Kapasitas biasana antara 12uf sareng tegangan tahan biasana 250v. Aya dua panyambungna. Hiji tungtung disambungkeun kana tungtung lilitan awal sareng anu sanésna dihubungkeun sareng tungtung gulungan anu ngalir janten segitiga. Catu daya (henteu kedah ngabédakeun garis hirup sareng garis nétral) disambungkeun kana tungtung gulungan anu ngalir (nyaéta, éta ogé nyambung ka hiji tungtung kapasitor), sareng anu sanésna nyambung kana ujung umum , sareng kawat grounding disambungkeun kana cangkang motor.

3. ciri bahan:

Bahan kipas pendingin DC: Éta tina bahan padet, sareng bentang hirup tiasa dianggo teras-terasan salami langkung ti 50.000 jam. Struktur internal DC ngagaduhan trafo sareng papan kontrol utama (kalebet sirkuit konvérsi frékuénsi, saringan penyearah, sirkuit panguat, sareng sajabana), anu moal kapangaruhan ku fluktuasi tegangan. Umur jasa panjang.

Struktur internal kipas AC utamina trafo. Kaseueuran bahan anu dianggo pikeun kipas AC didamel tina jarum debit domestik, umumna jarum tungsten atanapi bahan stainless steel. Upami voltase turun naek teuing, éta bakal mangaruhan kahirupan jasa trafo.


Waktos Post: Sep-24-2020