Pedaran ringkes kipas EC

Kipas EC mangrupikeun produk énggal dina industri kipas. Béda deui sareng penggemar DC anu sanés. Éta henteu ngan ukur tiasa nganggo catu daya tegangan DC, tapi ogé catu daya tegangan AC. Tegangan ti DC 12v, 24v, 48v, nepi ka AC 110V, 380V tiasa universal, henteu kedah nambihan konversi inverter. Sadaya motor kalayan komponén internal nol nyaéta catu daya DC, built-in DC kana AC, umpan balik posisi rotor, AC tilu-fase, magnet permanén, motor sinkron.

Kaunggulan kipas EC:

Motor EC mangrupikeun motor bébas perawatan DC tanpa sikat kalayan modul kontrol calakan internal. Éta hadir ku panganteur kaluaran RS485, panganteur kaluaran sénsor 0-10V, antar muka kaluaran kontrol 4-20mA, antar muka kaluaran alat alarm sareng antar muka kaluaran sinyal master-budak. Produk ngagaduhan karakteristik kecerdasan tinggi, hemat énergi tinggi, épisiénsi tinggi, umur panjang, geter low, low noise sareng kontinyu sareng henteu kaganggu damel:

Motor DC brushless parantos nyederhanakeun strukturna kusabab cincin kolektor sareng sikat kanggo éksitasi disingkirkeun. Dina waktos anu sasarengan, henteu ngan ukur pabrikan motor ningkat, tapi reliabilitas mékanis operasi motor ningkat pisan, sareng umur jasa naék.

Dina waktos anu sasarengan, celah udara kapadetan magnét tiasa ningkat pisan, sareng indéks motor tiasa ngahontal desain anu pangsaéna. Pangaruh langsung nyaéta volume motor diréduksi sareng beurat diréduksi. Henteu ngan éta, dibandingkeun sareng motor anu sanés, éta ogé ngagaduhan performa kontrol anu saé pisan. Ieu kusabab: Kahiji, kusabab kinerja tinggi bahan magnet permanén, konstanta torsi, rasio inersia torsi, sareng kapadetan kakuatan motor ningkat pisan. Ngaliwatan desain anu wajar, indéks sapertos momen inersia, konstanta waktos listrik sareng mékanis tiasa dikirangan pisan, sabab indéks utama kinerja kontrol servo parantos ningkat pisan. Kadua, desain sirkuit magnetik modéren permanén kawilang lengkep, sareng kapaksaan bahan magnét permanén tinggi, janten réaksi anti panangan sareng kamampuan anti demagnetisasi motor magnet permanén ningkat pisan. Pangaruh gangguan pisan ngirangan. Katilu, kusabab magnet permanén dianggo tibatan éksitasi listrik, desain gulungan gulung sareng medan magnét éksitasi diréduksi, sareng seueur parameter sapertos fluks éksitasi, induktansi gulungan éksitasi, sareng arus éksitasi dikirangan, janten langsung ngirangan variabel anu tiasa dikontrol atanapi parameter. Dumasar kana faktor di luhur, tiasa disebatkeun yén motor magnet permanén ngagaduhan kamampuan kontrol anu hadé.


Waktos Post: Sep-24-2020