Warta

  • Industry application and classification of industrial cooling fans

    Aplikasi industri sareng klasifikasi kipas pendinginan industri

    Perhatoskeun yén kami henteu ngabahas kipas industri pikeun produk-produk pabrik (sapertos alat-alat pendinginan sareng ventilasi pikeun rohangan jangkung sapertos pabrik industri, gudang logistik, ruang tunggu, ruang paméran, stadion, supermarket, jalan raya, torowongan, d ...
    Maca deui
  • Brief description of EC fan

    Pedaran ringkes kipas EC

    Kipas EC mangrupikeun produk énggal dina industri kipas. Béda deui sareng penggemar DC anu sanés. Éta henteu ngan ukur tiasa nganggo catu daya tegangan DC, tapi ogé catu daya tegangan AC. Tegangan ti DC 12v, 24v, 48v, nepi ka AC 110V, 380V tiasa universal, henteu kedah nambihan konversi inverter. Sadaya motor kalayan nol internal c ...
    Maca deui
  • The difference between AC fan and DC fan

    Beda antara kipas AC sareng kipas DC

    1. Prinsip kerja: Prinsip kerja kipas pendingin DC: ngalangkungan tegangan DC sareng induksi éléktromagnétik, énergi listrik dirobih janten mesin pikeun ngajalankeun rotasi sabeulah éta. Coil sareng IC teras dialihkeun, sareng cincin magnét induksi nyetir rotasi ...
    Maca deui