Warta

  • Beda antara kipas AC sareng kipas DC

    Kipas pendingin tiasa dibagi kana dua kategori: kipas pendingin AC sareng kipas pendingin DC.Sarta eta utamana dipaké dina alat-alat komputer, panerapan rumah tangga, alat-alat kandaraan, alat-alat mékanis jeung widang séjén pikeun ventilasi jeung dissipation panas.Di antawisna, kipas pendingin AC utamina dianggo ...
    Maca deui
  • Alat adjustment otomatis pikeun ngurangan bising kipas komputer

    Ieu mangrupikeun alat pangaturan otomatis anu tiasa ngirangan sora kipas komputer.Ieu disadiakeun kalawan circuit board ngandung hiji sirkuit kontrol kipas, supados circuit board bisa diselapkeun orientasi tegak tukangeun tilelep panas tina transistor kakuatan dina catu daya pikeun komputer, sarta pre- The ...
    Maca deui
  • Naha kipas waterproof gaduh fenomena angin sabalikna?

    Kipas waterproof geus loba dipaké di sababaraha departemén alatan rubak taya na dina teori, kitu ogé kaunggulan tina volume hawa badag sarta ukuranana leutik.Sanajan loba sarjana geus diajar kipas waterproof horizontal, aya kénéh sababaraha masalah dasar bisa salajengna digali.Contona...
    Maca deui
  • Klasifikasi, prinsip sareng kinerja kipas pendingin

    kipas cooling biasana dibagi kana tilu kategori handap: 1 tipe aliran Axial: Arah outlet hawa sarua jeung nu sumbu.2 Centrifugal: Anggo gaya centrifugal pikeun ngalungkeun aliran hawa ka luar sapanjang bilah.3 Jenis aliran campuran: ngagaduhan dua metode aliran udara di luhur.Prin...
    Maca deui
  • Supercharged kipas cooling DC

    Supercharged DC cooling fan Kipas cooling kaasup kipas booster, disebut oge kipas linier, jadi kumaha disebut kipas linier, nu dingaranan kipas, nyaeta, angin nu blows kaluar garis lempeng.Di handap ieu katerangan detil ngeunaan kipas booster sareng kipas pendingin biasa ku t...
    Maca deui
  • Detailed explanation of the basic functions of DC fans

    Penjelasan rinci ngeunaan fungsi dasar fans DC

    1. Balikan deui Otomatis Nalika kipas dikonci, arus kerja kipas bakal dipotong sacara otomatis, sareng kipas bakal tiasa dianggo dina kaayaan arus rendah, ku kituna ngajaga kipas tina kaduruk kusabab arus tinggi;fungsi sejen tina Otomatis Balikan deui: kipas otomatis outputs sinyal unggal tangtu ...
    Maca deui
  • How to judge which air supply method to use for the heat sink?

    Kumaha nangtoskeun metode suplai hawa mana anu dianggo pikeun tilelep panas?

    Kumaha nangtukeun mana métode suplai hawa nu tilelep panas adopts?Kipas aliran axial nyaéta kipas anu ngadorong aliran hawa dina arah anu sami sareng aci nalika bilah berpungsi.Sirip cooling digolongkeun dumasar kana arah sumbu angin sareng arah knalpot.The cooling ...
    Maca deui
  • Industry application and classification of industrial cooling fans

    Aplikasi industri sareng klasifikasi kipas pendingin industri

    Ieu kudu dicatet yén urang teu nyawalakeun fans industri pikeun produk dijieun (kayaning cooling jeung alat ventilasi pikeun spasi jangkung kayaning pabrik industri, gudang logistik, ruang tunggu, aula paméran, stadion, supermarket, jalan tol, torowongan, et ...
    Maca deui
  • Brief description of EC fan

    Katerangan ringkes ngeunaan kipas EC

    Kipas EC mangrupikeun produk énggal dina industri kipas.Ieu béda ti fans DC séjén.Éta henteu ngan ukur tiasa nganggo catu daya tegangan DC, tapi ogé catu daya tegangan AC.Tegangan ti DC 12v, 24v, 48v, mun AC 110V, 380V tiasa universal, teu kudu nambahan sagala konvérsi inverter.Sadaya motor sareng nol c internal ...
    Maca deui
  • The difference between AC fan and DC fan

    Beda antara kipas AC jeung kipas DC

    1. Prinsip gawé: Prinsip kerja tina kipas cooling DC: ngaliwatan tegangan DC jeung induksi éléktromagnétik, énérgi listrik dirobah jadi mesin ngajalankeun rotasi sabeulah.Coil sareng IC terus-terusan dialihkeun, sareng cincin magnét induksi ngadorong rotasi ...
    Maca deui