Taros Kami

Shenzhen Speedy Technology Co., Ltd.

Alamat

Blok 6, Jindian Industrial Park, Shahu Village, Pingshan Town, Pingshan New District, Shenzhen

Telepon

86-755-84511648

86-755-84512579

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami