Tentang Kami

Profil Perusahaan

Didirikeun taun 2003,  urang pabrik specialises dina pabrik tina rupa-rupa FANS pendinginan Ayeuna damel di 200 tanaga, fasilitas bengkel urang nutupan legana 8,000 méter pasagi kalayan kamampuan produksi taunan sakitar 6,000KPCS. Kami komitmen pikeun ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual kinerja tinggi, kualitas dipercaya sareng produk harga kalapa ka sadaya konsumén urang.

Ngaboga mérek "Speedy" sareng "Coolerwinner", kipas Speedy parantos seueur dianggo dina daérah ventilasi sareng panas, sapertos daérah IT, alat-alat olahraga, sistem ventilasi, mesin las, catu daya, alat médis sareng listrik, alat-alat mesin sareng sajabina . 

Speedy ngagaduhan tim R&D anu kuat, kami sapinuhna dilengkepan ku alat uji coba propésional anu béda sareng fasilitas pangukuran, sapertos Angin Torowongan, Otomatis Balancer, Ball Bear Tester, Noise Tester, Short Spray Testing, Inter turn short circuit testing, Vibration testing, High- Pangujian suhu rendah sareng sajabina. Kami parantos hasil ningkatkeun diri pikeun nyumponan paménta pasar anu paling kritis. Produk kami parantos lulus sertifikasi kaamanan internasional di sababaraha nagara sareng daérah sapertos: UL, CUL, TUV, CE, CCC, IP55, ROHS , jsb. 

NAHA MILIH KAMI

Dina raraga minuhan kabutuhan pamekaran produk énggal, nyayogikeun produk kualitas anu saé sareng stabil pikeun sadaya palanggan, kami ngadegkeun "Departemen Injeksi Moulding" anu gaduh 8 mesin cetak suntikan, 1 EDM sareng mesin CNC sanés pikeun nyetak ngembangkeun. Jasa khusus tiasa disayogikeun.

Kontrol kualitas sareng pamekaran produk mangrupikeun pondasi modél bisnis Speedy. Speedy sok ngupingkeun palangganna pikeun pamekaran anu teras-terasan, ngabaru, sareng ngembangkeun produk énggal. Kami salawasna siap nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun sadaya palanggan. Kami ngarepkeun kinerja tinggi, waktos lead pondok, kualitas jasa, kualitas dipercaya jeung produk harga kalapa bakal nyugemakeun kabutuhan Anjeun.

Tulus ngabagéakeun anjeun sadayana pikeun nganjang ka perusahaan kami pikeun pamahaman anu langkung saé.