PRODUK FITUR

  • We are committed to developing, producing and selling high performance, reliable quality and competitive price products to all of our customers.We are committed to developing, producing and selling high performance, reliable quality and competitive price products to all of our customers.

    kualitas

    Kami komitmen pikeun ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual kinerja tinggi, kualitas dipercaya sareng produk harga kalapa ka sadaya konsumén urang.
  • Our products have passed international safety certification in various of countries and regions such as: UL, CUL, TUV, CE, CCC, IP55,ROHS,etc.  Our products have passed international safety certification in various of countries and regions such as: UL, CUL, TUV, CE, CCC, IP55,ROHS,etc.

    sertipikat

    Produk kami parantos lulus sertifikasi kaamanan internasional di sababaraha nagara sareng daérah sapertos: UL, CUL, TUV, CE, CCC, IP55, ROHS , jsb.
  • At present, there are more than 200 employees, the plant area is 8,000 square meters, and the annual production capacity is about 6,000KPCS.At present, there are more than 200 employees, the plant area is 8,000 square meters, and the annual production capacity is about 6,000KPCS.

    kamampuan

    Ayeuna, aya langkung ti 200 padamel, luas pabrikna 8,000 méter pasagi, sareng kapasitas produksi taunan sakitar 6,000KPCS.
  • Speedy always listens to its customers for continuous development, innovate, and developing new products. Speedy always listens to its customers for continuous development, innovate, and developing new products.

    Palayanan

    Speedy sok ngupingkeun palangganna pikeun pamekaran anu teras-terasan, ngabaru, sareng ngembangkeun produk énggal.

TENTANG KAMI

  • company pic1
  • company pic2
  • company pic3

Shenzhen Speedy Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2003. Ayeuna ayana di Gedong 6, Juntian Industrial Zone, Shahu Village, Pingshan Town, Pingshan New District, Shenzhen. Pabrikan penjualan produk sareng majelis kalayan luas langkung ti 10.000 méter pasagi sareng langkung ti 400 pagawé. Manajemén perusahaan parantos lulus ISO-9001 (2008) sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional.
Perusahaan ngahususkeun dina ngahasilkeun kipas angin DC, kipas AC, sareng radiator komputer. Produk cocog pikeun instrumen, mesin sareng alat, CPU komputer, suplai kakuatan chassis sareng kartu grafik anu peryogi disipasi panas atanapi ventilasi. Produk parantos ngalangkungan Rohs, CE, UL, CUL, TUV, FCC, CCC, CQC sareng sertifikasi sanésna, sareng produk na diékspor ka bumi sareng luar negeri.

DAERAH APLIKASI

BERITA

Kontrol kualitas sareng pamekaran produk mangrupikeun pondasi modél bisnis Speedy. Speedy sok ngupingkeun palangganna pikeun pamekaran anu teras-terasan, ngabaru, sareng ngembangkeun produk énggal. Kami salawasna siap nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun sadaya palanggan.